Holland's no.1 luxury lifestyle & fashion homepage

Over ons

Luxesh.nl is de gloednieuwe homepage voor luxe lifestyle en fashion en de meest luxueuze winkelstraten van de Benelux.

Luxesh is echter niet `one of the fashionblogs`, maar kent een aantal unieke en interessante onderdelen die allemaal zijn afgestemd op de welvarende levensgenieter!

Allereerst biedt Luxesh.com een uitgebreid overzicht van de meest luxueuze winkelstraten van de Benelux, waarbij onze glamoureuze Amsterdamse PC Hooftstraat de allereerst gepresenteerde straat is! De chique winkels hebben een eigen profiel met uitgebreide informatie, variërend van de selectie merken die zij hanteren tot aan sfeerimpressies. Op deze wijze kunnen de winkels zichzelf perfect online presenteren en weet de bezoeker van tevoren welke winkels aansluiten bij zijn of haar wensen.

Daarnaast biedt Luxesh de bezoeker uitgebreid nieuws op het gebied van luxe lifestyle and fashion. Denk hierbij aan nieuws over luxe merken en winkels, Tips & Tricks van de beste visagistes en stylisten, entertainment, interviews, reportages, events, vakantiebestemmingen en zelfs kunst.

Alles wat interessant is voor mensen die genieten van luxe en iets extra's uit het leven willen halen kunnen vanaf nu online genieten op Luxesh.nl!

PS: talentvolle bloggers mogen zich altijd aanmelden bij ons!